Liofilizacja jest jedną z najlepszych metod suszenia, ponieważ pozwala na zachowanie smaku, aromatu, i konsystencji żywności. W porównaniu do tradycyjnych metod, pozwala zachować wartość odżywczą produktu, ponieważ straty witamin i minerałów są znacznie ograniczone. Liofilizowane owoce to doskonała przekąska, są nie tylko pyszne, ale również pełne składników cennych dla naszego zdrowia. Teraz możesz cieszyć się smakiem ulubionych owoców przez cały rok!
OWOCE LIOFILIZOWANE
Malina liofilizowana
- Bez dodatku cukru
- Wysoka zawartość błonnika
- Bogactwo witamin i minerałów
- Źródło cennych przeciwutleniaczy
- Liczne właściwości prozdrowotne
Porzeczka czarna liofilizowana
- Duża zawartość witaminy C i flawonoidów
- Wzmacnia odporność
- Bogate źródło antyoksydantów
- Wspiera narząd wzroku
- Obniża poziom cholesterolu i cukru we krwi
Truskawka liofilizowana plastry
- Bez dodatku cukru
- Pyszne i chrupiące
- Idealna zdrowa przekąska
- Źródło witamin i błonnika
- Przyspieszają metabolizm
Wiśnia liofilizowana
- Bez dodatku cukru
- Bogactwo witamin i antyoksydantów
- Źródło błonnika pokarmowego
- Bogaty słodko-kwaśny smak
- Liczne właściwości prozdrowotne
Żurawina liofilizowana
- Bogate źródło witamin
- Wspomaga leczenie przeziębienia i grypy
- Wzmacnia odporność organizmu
- Pomaga zapobiegać infekcjom pęcherza moczowego
- Działa antyoksydacyjnie i przeciwzapalnie